×
 

Hoppa till innehållet

Vi utbildar framtidens mästare Om IHR

Vi är gymnasiet som utbildar framtidens mästare inom hotell- och restaurangbranschen. Här vill vi att alla elever ska nå sina mål, känna sig trygga i skolan och få utlopp för sin kreativitet inom sin valda utbildning. Efter IHR har du världen framför dina fötter, du kan börja arbeta direkt i Sverige eller utomlands, eller studera vidare på högskola och universitet.

Två elever håller om varandra i köket.

Många möjligheter

 • Grundläggande högskolebehörighet

  Förutom en yrkesexamen kan du även få högskolebehörighet och möjligheten att studera vidare på högskola och universitet mot en mängd olika yrken.

  Elev i köket lägger upp mat.
 • Världens mest kända certifiering i engelska

  På IHR får du som elev möjlighet att ta världens mest kända certifiering i det engelska språket, Cambridge First Certificate in English.

  Två elever med IHR kavajer ler mot kameran.
 • Hela världen för dina fötter

  Under din gymnasietid har du möjlighet att genomföra din praktik utomlands. Efter studenten från IHR har du möjlighet att börja jobba direkt, i Sverige eller utomlands.

  Elev stoppar in bullar i ugnen.

Praktikplatser IHR samarbetar med

Fem steg mot en hållbar bransch

Vårt mål är att utbilda miljöschyssta mästare. Därför har vi på skolan en hållbarhetspolicy som ska genomsyra allt vi gör.

Vår elevdrivna restaurang Om Kajplats 304

Kajplats 304 är vår egna restaurang där maten och serveringen helt sköts av våra fantastiskt duktiga elever. Restaurangen är KRAV-märkt, Sveriges mest kända hållbarhetsmärkning för mat. Här får du som elev praktisk erfarenhet och gästerna får en smakupplevelse.

Kajplats 304, dukat bord och interiören.

Nyheter

Se alla nyheter

Lär känna oss bättre

Hos oss kan du läsa yrkesprogram som förbereder dig för hotell- och restaurangbranschen. Hitta rätt program för dig och besök oss på Öppet hus för att lära känna oss bättre.