×
 

Hoppa till innehållet

Vår restaurang Kajplats 304

Välkomna till Kajplats 304, restaurangen som drivs helt av våra fantastiska elever! Här får ni njuta av god mat och blir serverade av elever som praktiserar sina kunskaper både i köket och serveringen. Restaurangen är också KRAV-märkt, Sveriges mest kända hållbarhetsmärkning för mat. Vi önskar er varmt välkomna till oss!

Bord på Kajplats 304 med vinglas och svarta stolar.

Se våra menyer

På Kajplats 304 erbjuder vi en lunchmeny samtliga vardagar och en kvällsmeny på torsdagar. Eftersom att restaurangen är helt elevstyrd påverkas ibland öppettiderna av deras utbildning och undervisning. Restaurangen är till exempel alltid stängd under lov.

Hitta hit

Besöksadress

Tullgårdsgatan 12
116 68 Stockholm

Postadress

Tullgårdsgatan 12

Hållbarhet Om restaurangen

För oss är det viktigt att arbeta kontinuerligt med hållbarhet. Genom vårt hållbarhetsarbete hoppas vi att våra elever och lärare ska känna stolthet för sin delaktighet och påverkan. Vi hoppas inspirera våra elever till att prioritera miljö- och hållbarhetsfrågor, och skapa en större förståelse för vikten av att göra medvetna val.

Elev i köket kryddar mat i stekpanna.
 • En plats för våra elever att växa och för dig att uppleva

Lär känna oss bättre

Här kan du läsa mer om oss, vår hållbarhetspolicy, samt våra konferenspaket!

 • Om IHR

  Vi utbildar framtidens mästare inom hotell- och restaurangbranschen. Här vill vi att alla elever ska nå sina mål och känna sig trygga.

  Två kökselever står tillsammans i köket och tittar in i kameran
 • Hållbarhetspolicy

  Hos oss är hållbarhet och miljötänk den gröna tråden genom alla processer, både i köket, bageriet, bakom baren och i receptionen.

  Mörkt gröna små växter.
 • Boka konferens

  Välkommen att boka konferens på IHR. Vi finns i lokaler med utsikt över över Hammarby kanal och Norra Hammarbyhamnen.

  Hand häller upp vatten i ett glas.