Öppet hus

Är du nyfiken på Internationella Hotell- och Restaurangskolan och våra utbildningar? Passa då på att besöka öppet hus. På öppet hus får du träffa elever, lärare och rektor. Spana in vår restaurang och känna på atmosfären.

På öppet hus får du koll på allt som rör gymnasiestudier och hur det är att vara student på IHR. Oavsett om du går sista året på grundskolan eller i årksurs 7 eller 8, har du säkert massvis av funderingar inför ditt gymnasieval.

Har du frågor inför ditt besök? Ring oss på tel:08-429 24 40 eller skicka ett mejl till: info@restaurangskolan.se

Du hittar restaurangen på Alströmergatan 39 och skolan på Warfvinges väg 24, åker du kollektivt till skolan tar du enkelt T-banan till Stadshagen.

Vi ses väl?

30 januari 2019

Alströmergatan 39

SMS:a mig om öppet hus

Du vill väl inte missa nästa öppet hus? Fyll i ditt nummer här så påminner vi dig.