Leonard Frydman Rydén gick till final i Swedish Young Chef Award 2018.

Två av våra lag gick till final i Unga Ekokockar.

Både vårt serverings- och kökslag har gått vidare till finalen i Gymnasie-SM

Även 2016 var ett vinnande år. Både serverings- och kökslaget gick vidare till final i Gymnasie-SM. I den prestigefyllda tävlingen möts elever i årskurs 3 på Sveriges Hotell- och turism-, och Restaurang- och livsmedelsprogram. I kökslaget tävlade Pontus Dunström och Fredrik Kristensen, och serveringslaget bestod av Dzneta Vocisa och Amanda Bjuhr-Reisig. Wilma Andersson, Hanna Stenstrand, Elin Odenheim, Ludvig Melin och Hampus Ekman i årskurs 2 fick ta emot Framtidsdraken. Dennis Andersson och Johanna Andersson var nominerade till Gulddrakens stipendium.

Årets kockelev 2015, som arrangeras av tidningen Restaurangvärlden

Framgångarna fortsatte och 2015 var två av sex finalister i Årets Kockelev elever på Stockholms Internationella Restaurangskola – Mimmi Selin och Sebastian Lönnberg. Tävlingen arrangerades av tidningen Restaurangvärlden och hade hela 40 bidrag. Samma år kammade Restaurangskolan-elever, närmare bestämt Ludvig, Fredrik och Pontus, återigen hem segern i Unga Ekokockar. Också under 2015, under Jonathan Gilles sista termin på Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning mot servering och dryckeskunskap, belönades han med Gulddrakens stipendium.

segrare i Unga Ekokockars regionfinal och vidare till riksfinal

Ludvig, Fredrik och Pontus från Stockholms Internationella Restaurangskola är dagens segrare i Unga Ekokockars regionfinal och vidare till riksfinal. Stort grattis och bra jobbat.

2013

Elever på Stockholms Internationella Restaurangskolan – segrare i riksfinalen Unga Ekokockar 2013.

2012

Elever på Stockholms Internationella Restaurangskolan – segrare i riksfinalen Unga Ekokockar 2012.

segrare i riksfinalen Unga Ekokockar 2012

Studentexamen.

Studentexamen Internationella Hotell- och Restaurangskolan 2011

Våra första tar studenter examen.

Våra första studenter

Stockholms Internationella Restaurangskola startar.