KRAV-certifierad sedan 2013

Restaurangskolan har länge jobbat med miljö- och hållbarhetsfrågor och sedan 2013 är vi KRAV-certifierade. KRAV-certifieringen innebär att man väljer ekologiska råvaror, kött med sund djurhållning, jobbar för en god hälsa, tar socialt ansvar och minskar klimatpåverkan.

 

Genuslabbet – för ett jämställt kök

Genuslabbet jobbar för ett jämställt kök, att fler restaurangutbildade ska stanna i branschen och för ett tätare samarbete mellan skola och bransch.

Genuslabbet består av:

Kristina Holmsen, kökslärare – Internationella Hotell- och Restaurangskola
Malin Söderström, krögare – Moderna museet, Restaurang Hjerta
Pontus Frithiof, krögare – Pontus, Pontus in the park, Pontus på fyran
Anders Dahlbom, krögare – Dahlbom på torget
Hanna Halpern, VD – Restaurangakademien, Årets Kock