v.4
Måndag 20/1
Stängt
Tisdag 21/1
Förrätt
Bakad rotselleri med pecorino- och örtsmör, rostade hasselnötter och grönkålVarmrätter
Fisk och skaldjursqueneller med skaldjurssås, crudité och pressad potatis
Risotto med, parmesan, semitorkad tomat, rostad broccoli, oliver och solrosfrön
Dessert
Blåbärspannacotta med tuileflarn, brynt smörkolasås och maräng

Onsdag 22/1
Förrätt
Bakad rotselleri med pecorino- och örtsmör, rostade hasselnötter och grönkål

Varmrätter
Fisk och skaldjursqueneller med skaldjurssås, crudité och pressad potatis
Risotto med, parmesan, semitorkad tomat, rostad broccoli, oliver och solrosfrön
Dessert
Blåbärspannacotta med tuileflarn, brynt smörkolasås och maräng
V.5
Måndag 27/1
Stängt
Tisdag 28/1
Förrätt
Bakad rotselleri med pecorino- och örtsmör,
rostade hasselnötter och grönkål
Varmrätter
Fisk och skaldjursqueneller med skaldjurssås,
crudité och pressad potatis
Risotto med, parmesan, semitorkad tomat,
rostad broccoli, oliver och solrosfrön
Dessert
Blåbärspannacotta med tuilleflarn,
brynt smörkolasås och maräng
Onsdag 29/1
Förrätt
Bakad rotselleri med pecorino- och örtsmör,
rostade hasselnötter och grönkål
Varmrätter
Fisk och skaldjursqueneller med skaldjurssås,
crudité och pressad potatis
Risotto med, parmesan, semitorkad tomat,
rostad broccoli, oliver och solrosfrön
Dessert
Blåbärspannacotta med tuilleflarn,
brynt smörkolasås och maräng
Torsdag 30/1
Förrätt
Gräslöksroyale med rimmad lax, gurka & pepparrot
Varmrätter
Kroppkakor med svamp, lingon och brynt smör
”Osso Bucco” med gremolata & ljummen sallad
Dessert
Chokladkaka med kaffeglass och körsbär
Fredag 31/1
Förrätt
Gräslöksroyale med rimmad lax, gurka & pepparrot
Varmrätter
Kroppkakor med svamp, lingon och brynt smör
”Osso Bucco” med gremolata & ljummen sallad
Dessert
Chokladkaka med kaffeglass och körsbär
V. 6
Måndag 3/2
Stängt
Tisdag 4/2
Förrätt 
Pocherat  ägg med spenat, nobisdressing och krutonger
Varmrätter
Kokt kalv i dill med kokt potatis och picklade grönsaker

Ostfylld tortellini med bräserad fänkål, cocktailtomater och gremolata

Dessert
Chokladfondant med halloncurd, gräddfil  och kanderade nötter

 

Onsdag 5/2
Förrätt 
Pocherat  ägg med spenat, nobisdressing och krutonger

Varmrätter
Kokt kalv i dill med kokt potatis och picklade grönsaker

Ostfylld tortellini med bräserad fänkål, cocktailtomater och gremolata

Dessert
Chokladfondant med halloncurd, gräddfil  och kanderade nötter

 

Torsdag 6/2
Elevernas egen 3-rätters meny

 

Fredag 7/2
Elevernas egen 3-rätters meny

 

V. 7
Måndag 10/2
Stängt
Tisdag 11/2
Förrätt
Pocherat  ägg med spenat, nobisdressing och krutongerVarmrätter
Kokt kalv i dill med kokt potatis och picklade grönsaker

Ostfylld tortellini med bräserad fänkål, cocktailtomater och gremolata

Dessert
Chokladfondant med halloncurd, gräddfil  och kanderade nötter

 

Onsdag 12/2
Stängt

 

Torsdag 13/2
Elevernas egen 3-rätters meny

 

Fredag 14/2
Elevernas egen 3-rätters meny

 

V.8
Måndag 17/2
Stängt
Tisdag 18/2
Förrätt
Jordärtskockssoppa med färskost, bacon,
äpple, krutonger och krasse
Varmrätter
Kycklingfilé med sotad lök, brysselkål, pumpa, citron och vitvinsås

Kroppkakor med svamp, västerbottenost, skirat smör och lingon

Dessert
Kardemummaglass med äppelmunk och äppelchips
Onsdag 19/2
Förrätt
Jordärtskockssoppa med färskost, bacon,
äpple, krutonger och krasse
Varmrätter
Kycklingfilé med sotad lök, brysselkål, pumpa, citron och vitvinsås

Kroppkakor med svamp, västerbottenost, skirat smör och lingon
Dessert
Kardemummaglass med äppelmunk och äppelchips
Torsdag 20/2
Elevernas egen 3-rätters meny
Fredag 21/2
Eleverna egen 3-rätters meny
V. 9
Sportlov
V.10
Måndag 2/3
Stängt
Tisdag 3/3
Förrätt
Jordärtskockssoppa med färskost, bacon,
äpple, krutonger och krasse
Varmrätter
Kycklingfilé med sotad lök, brysselkål, pumpa, citron och vitvinsås
Kroppkakor med svamp, västerbottenost, skirat smör och lingon
Dessert
Kardemummaglass med äppelmunk och äppelchips
Onsdag 4/3
Förrätt
Jordärtskockssoppa med färskost, bacon,
äpple, krutonger och krasse
Varmrätter
Kycklingfilé med sotad lök, brysselkål, pumpa, citron och vitvinsås
Kroppkakor med svamp, västerbottenost, skirat smör och lingon
Dessert
Kardemummaglass med äppelmunk och äppelchips
Torsdag 5/3
Elevernas egen 3-rätters meny
Fredag 6/3
Elevernas egen 3-rätters meny

Vi reserverar oss för ändringar.