v.3
torsdag 17/1
Förrätt:
Löksoppa med krutonger

Varmrätter:
Stekt lax med smörkokt kålrot, dillsås & potatis

Ost- och potatiskroketter med syltad svamp, bakad rotselleri och kålcrème (vegetarisk)

Dessert:
Cognacsbakade plommon med färskostmoussé

fredag 18/1
Förrätt:
Löksoppa med krutonger

Varmrätter:
Stekt lax med smörkokt kålrot, dillsås & potatis

Ost- och potatiskroketter med syltad svamp, bakad rotselleri och kålcrème (vegetarisk)

Dessert:
Cognacsbakade plommon med färskostmoussé

v.4
måndag 21/1
Förrätt:
Blomkålssoppa med gröna ärtor, räkor samt citronpicklad blomkål

Varmrätter:
Stekt Strömming med potatispuré, brynt smör och lingon

Ugnsbakad vitkål, linsragu, västerbottencrème och inlagd fänkål (vegetarisk)

Dessert:
Vitchokladmousse med jordgubbskompott

 

tisdag 22/1
Förrätt:
Blomkålssoppa med gröna ärtor, räkor samt citronpicklad blomkål

Varmrätter:
Stekt Strömming med potatispuré, brynt smör och lingon

Ugnsbakad vitkål, linsragu, västerbottencrème och inlagd fänkål (vegetarisk)

Dessert:
Vitchokladmousse med jordgubbskompott

 

v.5

måndag 28/1
Förrätt:
Blomkålssoppa med gröna ärtor, räkor samt citronpicklad blomkål

Varmrätter:
Stekt Strömming med potatispuré, brynt smör och lingon

Ugnsbakad vitkål, linsragu, västerbottencrème och inlagd fänkål (vegetarisk)

Dessert:
Vitchokladmousse med jordgubbskompott

 

tisdag 29/1
Förrätt:
Blomkålssoppa med gröna ärtor, räkor samt citronpicklad blomkål

Varmrätter:
Stekt Strömming med potatispuré, brynt smör och lingon

Ugnsbakad vitkål, linsragu, västerbottencrème och inlagd fänkål (vegetarisk)

Dessert:
Vitchokladmousse med jordgubbskompott

 

v.6

måndag 4/2
Förrätt:

Västerbottenpaj, ugnsbakad potatis med crème fraiche och rom, lerpottasill, råbiff

Varmrätter:
Långbakat fläskkarré, potatispuré, äppelcidersås och inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

tisdag 5/2
Förrätt:

Västerbottenpaj, ugnsbakad potatis med crème fraiche och rom, lerpottasill, råbiff

Varmrätter:
Långbakat fläskkarré, potatispuré, äppelcidersås och inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

v.7

måndag 11/2
Förrätt:

Västerbottenpaj, ugnsbakad potatis med crème fraiche och rom, lerpottasill, råbiff

Varmrätter:
Långbakat fläskkarré, potatispuré, äppelcidersås och inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

tisdag 12/2
Förrätt:

Västerbottenpaj, ugnsbakad potatis med crème fraiche och rom, lerpottasill, råbiff

Varmrätter:
Långbakat fläskkarré, potatispuré, äppelcidersås och inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

v.8

måndag 18/2
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och ugnsbakade rödbetor

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål, serveras med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

tisdag 19/2
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och ugnsbakade rödbetor

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål, serveras med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

Vi reserverar oss för ändringar.