v.15

torsdag 11/4
Förrätt:
Creme ninon

Varmrätter:
Stekt pannbiff med lingon, skysås och pommes risolé

Friterade kikärtsbollar med ugnsbakad svartrot och tartarsås

Dessert:
Hallon- och passionsfruktcheesecake

 

fredag 12/4
Förrätt:
Creme ninon

Varmrätter:
Stekt pannbiff med lingon, skysås och pommes risolé

Friterade kikärtsbollar med ugnsbakad svartrot och tartarsås

Dessert:
Hallon- och passionsfruktcheesecake

 

v.16

Påsklov

 

v.17

tisdag 23/4

Förrätt:
Caesarsallad med rökta tomater

Varmrätter:
Cheeseburgare med bacon, pommes frites, saltgurka och coleslaw

Portabello blue cheese burger med pommes frites, saltgurka och coleslaw

Dessert:
Rocky road

 

torsdag 25/4
Förrätt:
Bakad rotselleri med örtsmör, rostade hasselnötter och Pecorino

Varmrätter:
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

Risotto ”Milanese” med semitorkad tomat & grillad broccoli

Dessert:
Chokladkaka med saltkola och vaniljglass

 

fredag 26/4
Förrätt:
Bakad rotselleri med örtsmör, rostade hasselnötter och Pecorino

Varmrätter:
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

Risotto ”Milanese” med semitorkad tomat & grillad broccoli

Dessert:
Chokladkaka med saltkola och vaniljglass

 

v.18

måndag 29/4
Förrätt:
Caesarsallad med rökta tomater

Varmrätter:
Cheeseburgare med bacon, pommes frites, saltgurka och coleslaw

Portabello blue cheese burger med pommes frites, saltgurka och coleslaw

Dessert:
Rocky road

 

tisdag 30/4

Abonnerat

 

fredag 3/5
Förrätt:
Bakad rotselleri med örtsmör, rostade hasselnötter och Pecorino

Varmrätter:
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

Risotto ”Milanese” med semitorkad tomat & grillad broccoli

Dessert:
Chokladkaka med saltkola och vaniljglass

 

v.19

måndag 6/5
Förrätt:
Svenska smaker från vagn

Varmrätter:
Långbakad fläskkarre, potatispure, äppelcidersås, inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

tisdag 7/5
Förrätt:
Svenska smaker från vagn

Varmrätter:
Långbakad fläskkarre, potatispure, äppelcidersås, inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

torsdag 9/5
Meny publiceras inom kort

fredag 10/5
Meny publiceras inom kort

 

v.20

måndag 13/5
Förrätt:
Svenska smaker från vagn

Varmrätter:
Långbakad fläskkarre, potatispure, äppelcidersås, inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

tisdag 14/5

Förrätt:
Svenska smaker från vagn

Varmrätter:
Långbakad fläskkarre, potatispure, äppelcidersås, inlagda rotsaker

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Nyponsoppa med mandelbiskvier och vaniljglass

 

torsdag 16/5
Meny publiceras inom kort

 

fredag 17/5
Meny publiceras inom kort

 

v.21

måndag 13/5
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcréme, valnötsgranola och rosmarin

Varmrätter:

Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål serveras
med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

tisdag 14/5

Abonnerat

 

torsdag 16/5
Stängt

 

fredag 17/5

Stängt

 

v.22

måndag 27/5
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcréme, valnötsgranola och rosmarin

Varmrätter:

Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål serveras
med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

tisdag 28/5

Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcréme, valnötsgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål serveras
med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

torsdag 30/5
Stängt

 

fredag 31/5
Stängt

 

Vi reserverar oss för ändringar.