Lunchmeny

v.39
Måndag 24/9

Förrätt:
Pocherat ägg med kål x3 (bryssel-, röd- & grönkål), rökt crème fraiche och parmesan

Varmrätter:
Lättrimmad torsk med dill, persilja och räkor med potatis- och blomkålspuré

Rotselleri i variation (puré, saltbakad och friterad) med hasselnötter, blomkål och bondbönor (vegetarisk)

Dessert:
Chokladbrownie & hallonmousse

Tisdag 25/9

Förrätt:
Pocherat ägg med kål x3 (bryssel-, röd- & grönkål), rökt crème fraiche och parmesan

Varmrätter:
Lättrimmad torsk med dill, persilja och räkor med potatis- och blomkålspuré

Rotselleri i variation (puré, saltbakad och friterad) med hasselnötter, blomkål och bondbönor (vegetarisk)

Dessert:
Chokladbrownie & hallonmousse

Torsdag 27/9

Förrätt:
Caesarsallad med kyckling och rostad rotselleri

Varmrätter:
Ångad torsk med vitvinssås, sauterade rotfrukter och kokt potatis

Risotto med bönor, grillad aubergine och pinjenötter (vegetarisk)

Dessert:
Halloncheesecake

Fredag 28/9

Förrätt:
Caesarsallad med kyckling och rostad rotselleri

Varmrätter:
Ångad torsk med vitvinssås, sauterade rotfrukter och kokt potatis

Risotto med bönor, grillad aubergine och pinjenötter (vegetarisk)

Dessert:
Halloncheesecake

v.40
Måndag 1/10

Förrätt:
Pocherat ägg med kål x3 (bryssel-, röd- & grönkål), rökt crème fraiche och parmesan

Varmrätter:
Lättrimmad torsk med dill, persilja och räkor med potatis- och blomkålspuré

Rotselleri i variation (puré, saltbakad och friterad) med hasselnötter, blomkål och bondbönor (vegetarisk)

Dessert:
Chokladbrownie & hallonmousse

Tisdag 2/10

Förrätt:
Pocherat ägg med kål x3 (bryssel-, röd- & grönkål), rökt crème fraiche och parmesan

Varmrätter:
Lättrimmad torsk med dill, persilja och räkor med potatis- och blomkålspuré

Rotselleri i variation (puré, saltbakad och friterad) med hasselnötter, blomkål och bondbönor (vegetarisk)

Dessert:
Chokladbrownie & hallonmousse

Torsdag 4/10

Meny kommer inom kort…

Fredag 5/10

Meny kommer inom kort…

Vi reserverar oss för ändringar.