v.8

måndag 18/2
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål,
serveras med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

tisdag 19/2
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål,
serveras med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

torsdag 21/2
Förrätt:
Toast Skagen

Varmrätter:
Bakat fläsklägg med rotmos, bönor & skysås

Bakad potatis med ärtpesto, confiterad fänkål och frissésallad (vegetarisk)

Dessert:
Citronmarängpaj

 

fredag 22/2
Abonnerat

 

v.9

Sportlov

 

v.10

måndag 4/3
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål,
serveras med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

tisdag 5/3
Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Citronpanerad torsk, chorizoemulsion och rostad persiljerot

Ugnsbakad rotselleri med paprikamajonnäs, friterad blomkål,
serveras med chili och nötcrumble

Dessert:
Romrussinglass, ananaschips och baba au rhum

 

fredag 8/3
Förrätt:
Toast Skagen

Varmrätter:
Bakat fläsklägg med rotmos, bönor & skysås

Bakad potatis med ärtpesto, confiterad fänkål och frissésallad (vegetarisk)

Dessert:
Citronmarängpaj

v.11

Måndag 11/3
Förrätt:
Caesarsallad med rökta tomater

Varmrätter:
Cheeseburgare med bacon, pommes frites, saltgurka och coleslaw

Portabello/blue cheese-burgare med pommes frites, saltgurka och coleslaw

Dessert:
Rocky road

 

Vi reserverar oss för ändringar.