v.16

måndag 16/4
tema – citron

Förrätter:
Smörstekt sparris med citron och parmesanost

Jordärtskocka på tre sätt

–oo–

Varmrätter:
Torskrygg med citronskum och potatispuré

Tagliatelle med fläskfilé, svampsås och citronklyfta

Couscous med rostade rotsaker, tomatsalsa och
grillad halloumi toppad med tomatsallad

–oo–

Desserter:
Citronsufflé med halloncoulis och citronzest

Citron- och limepaj

fredag 20/4

Förrätt:
Kycklingrilette på surdegsbröd med syltad rödlök och saltgurka

Varmrätter:
Panerad sej med äppelremoulad och ugnsbakad rotselleri

Stekt pannbiff med lök, skysås och lingon

Friterade kikärtsbollar med ugnsbakad svartrot och tartarsås

Dessert:
Hallon- och passionsfruktcheesecake

v. 17

måndag 23/4

Stängt

Tisdag 24/4

Förrätt:
Blomkålssoppa med gröna ärtor, räkor samt citronpicklad blomkål

Varmrätter:
Fiskgryta med aioli och kokt potatis

Långbakat fläskkarré med potatispuré, äppelcidersås och inlagda rotsaker

Ugnsbakad vitkål med linsröra, västerbottencrème och inlagd fänkål

Dessert:
Vit chokladmousse med jordgubbskompott

Onsdag 25/4

Förrätt:
Blomkålssoppa med gröna ärtor, räkor samt citronpicklad blomkål

Varmrätter:
Fiskgryta med aioli och kokt potatis

Långbakat fläskkarré med potatispuré, äppelcidersås och inlagda rotsaker

Ugnsbakad vitkål med linsröra, västerbottencrème och inlagd fänkål

Dessert:
Vit chokladmousse med jordgubbskompott

Torsdag 26/4

Förrätt:
Rimmad lax med gurka, frissésallad & persiljeroyale

Varmrätter:
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

Brässerat fläsklägg med rotmos, skysås & bönor

Dessert:
Chokladkaka med saltkola och vaniljglass

Fredag 27/4

Abonnerat

v. 18

Måndag 30/4

Stängt

Tisdag 1/5

Stängt

Onsdag 2/5

Förrätt:
Toast skagen

Varmrätter:
Halstrad rimmad lax med dillstuvad potatis

Raggmunk med fläsk

Ugnsbakad rotselleri med ramslökscrème och tomater

Dessert:
Rabarberpaj med vaniljsås

Torsdag 3/5

Förrätt:
Rimmad lax med gurka, frissésallad & persiljeroyale

Varmrätter:
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör och rårörda lingon

Brässerat fläsklägg med rotmos, skysås & bönor

Dessert:
Chokladkaka med saltkola och vaniljglass

Fredag 4/5

Stängt

v.19

Måndag 7/5
tema – mexikanskt

Förrätter:
Nachochips med tomatsalsa, guacamole, chili och koriander

Pimientos padrones fyllda med färskost, chili och friterad majs

Varmrätter:
Fisktaco på torsk med mangosalsa, rödkål, koriander, crème fraiche

Kycklingvingar med sötpotatispommes

Grillspett med paprika, svamp och ananas serveras med jalapeñomajonnäs

Desserter:
Churros med chokladsås och vaniljglass

Brownie med dulce de leche, salt och bär

Tisdag 8/5

Stängt

Onsdag 9/5

Förrätt:
Toast skagen

Varmrätter:
Halstrad rimmad lax med dillstuvad potatis

Raggmunk med fläsk

Ugnsbakad rotselleri med ramslökscrème och tomater

Dessert:
Rabarberpaj med vaniljsås

Torsdag 10/5

Stängt

Fredag 11/5

Stängt

v. 20

Måndag 14/5

Stängt

Tisdag 15/5

Meny kommer inom kort

Onsdag 16/6

Förrätt:
Vagnservering – Svensk vår

Varmrätter:
Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis

Wallenbergare med potatispuré, ärtor och lingon

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Änglamat

Torsdag 17/5

Stängt

Fredag 18/5

Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Ångad torsk med jordärtskocka, musselvelouté och syrad morot

Helstekt kyckling med smörad örtbuljong, kål & pommes alumettes

Örtbakad lök med currybönor och blomkålscrème

Dessert:
Citronmarängpaj

v.21

Måndag 21/5

Stängt

Tisdag 22/5

Meny kommer inom kort

Onsdag 23/5

Förrätt:
Vagnservering – Svensk vår

Varmrätter:
Stekt makrill med stuvad spenat och kokt potatis

Wallenbergare med potatispuré, ärtor och lingon

Vegetarisk kålpudding med lingon

Dessert:
Änglamat

Torsdag 24/5

Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Ångad torsk med jordärtskocka, musselvelouté och syrad morot

Helstekt kyckling med smörad örtbuljong, kål & pommes alumettes

Örtbakad lök med currybönor och blomkålscrème

Dessert:
Citronmarängpaj

Fredag 25/5

Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Ångad torsk med jordärtskocka, musselvelouté och syrad morot

Helstekt kyckling med smörad örtbuljong, kål & pommes alumettes

Örtbakad lök med currybönor och blomkålscrème

Dessert:
Citronmarängpaj

v. 22

Måndag 28/5

Stängt

Tisdag 29/5

Meny kommer inom kort

Onsdag 30/5

Abonnerat

Torsdag 31/5

Förrätt:
Ugnsbakad rödbeta med getostcrème, nötgranola och rosmarin

Varmrätter:
Ångad torsk med jordärtskocka, musselvelouté och syrad morot

Helstekt kyckling med smörad örtbuljong, kål & pommes alumettes

Örtbakad lök med currybönor och blomkålscrème

Dessert:
Citronmarängpaj

Fredag 1/6

Stängt

v.23

Måndag 4/6

Stängt

Tisdag 5/6

Meny kommer inom kort

Onsdag 6/6

Stängt

Torsdag 7/6

Stängt

Fredag 8/6

Stängt

Vi stänger för sommaren och önskar
alla våra gäster en härlig sommar!

Vi ses till hösten!

Vi reserverar oss för ändringar.