Torsdag 31/1 

Tema – Frankrike

Kycklingleverterrin på brioche

Ägg Benedictine

Bouillabaisse med aioli och krutonger

Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré,
ugnsbakad lök och picklad pumpa

Tarte tatin med vaniljglass
och cognacsflamberade äpplen

 

Torsdag 7/2

Tema – Frankrike

Kycklingleverterrin på brioche

Ägg Benedictine

Bouillabaisse med aioli och krutonger

Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré,
ugnsbakad lök och picklad pumpa

Tarte tatin med vaniljglass
och cognacsflamberade äpplen

 

Torsdag 14/2

Stängt

 

Torsdag 21/2

Tema – Italien

Grillad bläckfisk med mandel, basilika och chilisås

Oxcarpaccio med parmesan och pinjenötter

Risotto på Karl-Johan

Långkokt kalvinnanlår med tonfisk, sardell- och kaprisolja

Maräng med citroncurd, grädde, vaniljglass och  bär/inlagda körsbär

 

Torsdag 28/2

Sportlov – Stängt

 

Torsdag 7/3

Tema – Sverige

Löjromstoast

Hummersoppa med oststänger

Pocherad torsk med räkor, pepparrot, 65° ägg och mandelpotatispuré

Lammlägg, lammytterfilé, rostade rotfrukter, svamp och sotad lök

Skånsk äppelkaka med vaniljglass samt flamberade äpplen

 

Torsdag 14/3

Tema – Sverige

Löjromstoast

Hummersoppa med oststänger

Pocherad torsk med räkor, pepparrot, 65° ägg och mandelpotatispuré

Lammlägg, lammytterfilé, rostade rotfrukter, svamp och sotad lök

Skånsk äppelkaka med vaniljglass samt flamberade äpplen

 

Torsdag 21/3

Tema – Spanien

Boquerones och Piementos

Paella med skaldjur

Iberico Rojo mojo

Churros med choklad

Crema Catalan

 

Torsdag 28/3

Tema – Spanien

Boquerones och Piementos

Paella med skaldjur

Iberico Rojo mojo

Churros med choklad

Crema Catalan

 

Vi reserverar oss för ändringar.