Vi öppnar upp middagarna för gäster på torsdagar.
Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Saknar du information om hur din bokning påverkas av detta, kontakta oss på bokning@restaurangskolan.se
Vecka 7
Torsdag 18/2
Tema – Frankrike
Sotad pilgrimsmussla med buljong och grillad sallad
-o-
Kycklingleverterrin på brioche
med syrade grönsaker och chutney
-o-
Bouillabaisse med krutonger och aioli
-o-
Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré,
ugnsbakad lök och picklad pumpa
-o-
Tarte tatin och flamberade äpplen
med havresmul och vaniljglass
Vecka 8
Torsdag 25/2
Tema – Frankrike
Sotad pilgrimsmussla med buljong och grillad sallad
-o-
Kycklingleverterrin på brioche
med syrade grönsaker och chutney
-o-
Bouillabaisse med krutonger och aioli
-o-
Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré,
ugnsbakad lök och picklad pumpa
-o-
Tarte tatin och flamberade äpplen
med havresmul och vaniljglass
Vecka 10
Torsdag 11/3
Tema – Italien
Gamberi fritti – Friterade räkor
med citron/basilikamajonnäs
-o-
Carne cruda – Kalvtartar med citron,
vitlök, olivolja och parmesan
-o-
Karl-Johanrisotto
-o-
Osso Bucco – långkokt kalvlägg
med rostad tomatsky och gröna bönor
-o-
Semifreddo med citroncurd,
maräng och flamberade bär
Vecka 11
Torsdag 18/3
Tema – Italien
Gamberi fritti – Friterade räkor
med citron/basilikamajonnäs
-o-
Carne cruda – Kalvtartar med citron,
vitlök, olivolja och parmesan
-o-
Karl-Johanrisotto
-o-
Osso Bucco – långkokt kalvlägg
med rostad tomatsky och gröna bönor
-o-
Semifreddo med citroncurd,
maräng och flamberade bär
Vecka 12
Torsdag 25/3
Tema – Sverige
Löjromstoast med crème fraiche och rödlök
-o-
Krämig hummersoppa med oststänger
-o-
Bakad röding med ärter, dragon och shiitakesvamp
-o-
Lammlägg och lammytterfilé
med rostade rotfrukter, svamp och sotad lök
-o-
Svensk ostkaka med hjortron och glass
Vecka 13
Torsdag 1/4
Tema – Sverige
Löjromstoast med crème fraiche och rödlök
-o-
Krämig hummersoppa med oststänger
-o-
Bakad röding med ärter, dragon och shiitakesvamp
-o-
Lammlägg och lammytterfilé
med rostade rotfrukter, svamp och sotad lök
-o-
Svensk ostkaka med hjortron och glass
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.