Vi öppnar upp middagarna för gäster på torsdagar under hösten.
Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 
Saknar du information om hur din bokning påverkas av detta, kontakta oss på bokning@restaurangskolan.se


Vecka 38
Torsdagen 17/9

Tema – Frankrike
Sotad pilgrimsmussla med smörad buljong och grillad sallad
-o-
Kycklingleverterrin på levain, syrade grönsaker och chutney
-o-
Bouillabaisse med krutonger och aioli
-o-
Ankconfit och ankbröst med gröna bönor ugnsbakad lök,
mandelpotatispuré och picklad pumpa
-o-
Tarte tatin med vaniljglass


Vecka 39
Torsdagen 24/9

Tema – Frankrike
Sotad pilgrimsmussla med smörad buljong och grillad sallad
-o-
Kycklingleverterrin på levain, syrade grönsaker och chutney
-o-
Bouillabaisse med krutonger och aioli
-o-
Ankconfit och ankbröst med gröna bönor ugnsbakad lök,
mandelpotatispuré och picklad pumpa
-o-
Tarte tatin med vaniljglass


Vecka 40
Torsdag 1/10

Tema – Italien
Gamberi fritti – Friterade räkor med citron/basilikamajonnäs

-o-
Carne cruda – Kalvtartar med citron, vitlök, olivolja och parmesan
-o-
Risotto med Karl-Johansvamp
-o-
Osso Bucco – långkokt kalvlägg med rostad tomatsky och gröna bönor
-o-
Semifreddo med citroncurd, maräng och bär


Vecka 41
Torsdag 8/10

Tema – Italien
Gamberi fritti – Friterade räkor med citron/basilikamajonnäs

-o-
Carne cruda – Kalvtartar med citron, vitlök, olivolja och parmesan
-o-
Risotto med Karl-Johansvamp
-o-
Osso Bucco – långkokt kalvlägg med rostad tomatsky och gröna bönor
-o-
Semifreddo med citroncurd, maräng och bär


Vecka 42
Torsdag 15/10

Tema – Sverige
Löjromstoast
-o-
Hummersoppa med oststänger
-o-
Bakad röding med ärter, dragon och svamp
-o-
Lammlägg och ytterfilé med rostade rotfrukter, svamp och sotad lök
-o-
Skånsk äppelkaka med vaniljglass


Vecka 43
Torsdag 22/10

Tema – Sverige
Löjromstoast
-o-
Hummersoppa med oststänger
-o-
Bakad röding med ärter, dragon och svamp
-o-
Lammlägg och ytterfilé med rostade rotfrukter, svamp och sotad lök
-o-
Skånsk äppelkaka med vaniljglass


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.