Vi öppnar upp middagarna för gäster på torsdagar.
Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 
Saknar du information om hur din bokning påverkas av detta, kontakta oss på bokning@restaurangskolan.se


Vecka 7
Torsdag 18/2

Tema – Frankrike
Sotad pilgrimsmussla med buljong och grillad sallad
-o-
Kycklingleverterrin på brioche
med syrade grönsaker och chutney

-o-
Bouillabaisse med krutonger och aioli
-o-
Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré,
ugnsbakad lök och picklad pumpa
-o-
Tarte tatin och flamberade äpplen
med havresmul och vaniljglass


Vecka 8
Torsdag 25/2

Tema – Frankrike
Sotad pilgrimsmussla med buljong och grillad sallad
-o-
Kycklingleverterrin på brioche
med syrade grönsaker och chutney

-o-
Bouillabaisse med krutonger och aioli
-o-
Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré,
ugnsbakad lök och picklad pumpa
-o-
Tarte tatin och flamberade äpplen
med havresmul och vaniljglass


Vecka 9

Torsdag 4/3

Stängt – Sportlov


Vecka 10
Torsdag 11/3

Stängt


Vecka 11
Torsdag 18/3

Tema – Italien
Gamberi fritti – Friterade räkor
med citron/basilikamajonnäs

-o-
Carne cruda – Kalvtartar med citron,
vitlök, olivolja och parmesan

-o-
Karl-Johanrisotto
-o-
Osso Bucco – långkokt kalvlägg
med rostad tomatsky och gröna bönor
-o-
Semifreddo med citroncurd,
maräng och flamberade bär


Vecka 12
Torsdag 25/3

Tema – Italien
Gamberi fritti – Friterade räkor
med citron/basilikamajonnäs

-o-
Carne cruda – Kalvtartar med citron,
vitlök, olivolja och parmesan

-o-
Karl-Johanrisotto
-o-
Osso Bucco – långkokt kalvlägg
med rostad tomatsky och gröna bönor
-o-
Semifreddo med citroncurd,
maräng och flamberade bär

 


Vecka 13
Torsdag 1/4

Tema – Sverige
Löjromstoast med crème fraiche och rödlök
-o-
Krämig hummersoppa med oststänger
-o-
Bakad röding med ärter, dragon och shiitakesvamp
-o-
Lammlägg och lammytterfilé
med rostade rotfrukter, svamp och sotad lök
-o-
Svensk ostkaka med hjortron och glass


Vecka 14

Torsdag 8/4

Stängt – Påsklov


Vecka 15

Torsdag 15/4

Tema – Sverige
Löjromstoast med crème fraiche och rödlök
-o-
Krämig hummersoppa med oststänger
-o-
Bakad röding med ärter, dragon och shiitakesvamp
-o-
Lammlägg och lammytterfilé
med rostade rotfrukter, svamp och sotad lök
-o-
Svensk ostkaka med hjortron och glass


Vecka 16

Torsdag 22/4

Stängt


Vecka 17

Torsdag 29/4

Elevernas egen avsmakningsmeny


Vecka 18

Torsdag 29/4

Elevernas egen avsmaknignsmeny


Vecka 19

Torsdag 13/5

Stängt


Vecka 20

Torsdag 20/5

Elevernas egen avsmakningsmeny


Vecka 21

Torsdag 27/5

Elevernas egen avsmakningsmeny


Vi reserverar oss för eventuella ändringar.