Torsdag 4/4

Tema – Elevernas egna menyer

Skagen i modern tappning

Getostkräm och rödbeta med picklade svarta vinbär på fröknäcke

Confiterad potatis med beurre blanc, purjolökspuré och potatisfnas

Grillad anka med endive, rödvinsås, sauterade bondbönor och hyvlade rädisor

Lemoncurdgrädde, hallonsorbet och lakritspulver på torkad fänkål

Finansiär med inkokt rabarber och yoghurt och honung glass

 

Torsdag 11/4

Tema – Elevernas egna menyer

Bakad sotad spetskål, jordärtskockschips,
salladslök, syrade rädisor

Ceviche, gös, rabarber, rädisor

Confiterat ägg, vit sparris, ramslök

Anka, grillad endive, palsternackspuré, björnbär, jus

Rabarberpaj 2.0, rabarber, smul, vaniljglass

Fänkålsorbet, mandelkaka, äppelkompott

 

Torsdag 18/4

Stängt – Påsklov

 

Torsdag 25/4

Tema – Elevernas egna menyer

Friterat kåltacobröd med bakad röd- och gulbeta, kräm på chèvreost, honung daikonkrasse/honungskrasse

Rimmad gös med gravad äggula, ärtsoya, tapioca,
tapiocachips, ponzumajonnäs och citronkrasse

Agnolotti  med broccolifyllning och kålbuljong, gräslöksolja

Lammsadel med rub, skysås, svinnkryddsmör, sauterad mangold och
haricots verts/vaxböna samt råhyvlad rädisa

Majsmadeleine med rabarber på olika vis, syrad grädde
och kardemummagravad äggula

Örtglass med blåbär,lönnsirap, brynt smör
och stekt filmjölkslimpa toppat med örtpesto

 

Torsdag 2/5

Afterwork med tapasbuffé
16,30 – 20

Boka gärna bord om vi vill vara säkra på att få sittplatser!

Tapasbuffé 100:-
Drinkar 75:-
Alkoholfria drinkar 40:-
Vin på glas 50:-
Starköl på flaska 40:-

 

Torsdag 9/5

Stängt

 

Onsdag 15/5

Grand Final 16B – Elevernas egen meny

 

Torsdag 16/5

Grand Final 16B – Elevernas egen meny

 

Onsdag 22/5

Grand Final 16A – Elevernas egen meny

 

Torsdag 23/5

Grand Final 16A – Elevernas egen meny

 

Vi reserverar oss för ändringar.