Vecka 38

Måndag 20/9
Stängt

Tisdag 21/9
Stängt

Onsdag 22/9
Stängt

Torsdag 23/9
Förrätt
Toast med enbärsgravad hjort , pepparrot, endive och gravad rökt äggula

Svampsoppa med friterad kvibille ädel och smörbakad rotselleri

Varmrätt
Ångad fisk med örtig vitvinssås, potatis- och ostkroketter, sotad purjolök och ångad morot

Schnitzel med ansjovissmör, rödvinssås, pommes risolée och sauterade bönor

Ugnsbakad spetskål med crème på vita bönor, paprikarelish och rostad persiljerot  

Dessert
Chokladtarte och crème anglais smaksatt med tonkaböna

Vaniljglass med svartvinbärscurd och rostad havre 

Fredag 24/9

Förrätt
Toast med enbärsgravad hjort , pepparrot, endive och gravad rökt äggula

Svampsoppa med friterad kvibille ädel och smörbakad rotselleri

Varmrätt
Ångad fisk med örtig vitvinssås, potatis- och ostkroketter, sotad purjolök och ångad morot

Schnitzel med ansjovissmör, rödvinssås, pommes risolée och sauterade bönor

Ugnsbakad spetskål med crème på vita bönor, paprikarelish och rostad persiljerot  

Dessert
Chokladtarte och crème anglais smaksatt med tonkaböna

Vaniljglass med svartvinbärscurd och rostad havre 


Vecka 39

Måndag 27/9
Stängt

Tisdag 28/1/9
Stängt

Onsdag 29/9
Stängt

Torsdag 30/9
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng

Fredag 1/10
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng


Vecka 40

Stängt


Vecka 41

Stängt


Vecka 42

Måndag 18/10
Stängt

Tisdag 19/10
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Gravad och sotad lax med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärter

Rostad Blomkål med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärtor

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Onsdag 20/10
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Gravad och sotad lax med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärter

Rostad Blomkål med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärtor

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Torsdag 21/10
Stängt

Fredag 22/10
Stängt


Vecka 43

Måndag 25/10
Stängt

Tisdag 26/10
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Köttbullar med potatispuré, gräddsås,
lingon och pressgurka

Bakad spetskål med potatispuré och ratatouille

Dessert
Saffranskaka med mascarponekräm 

Onsdag 27/10
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Köttbullar med potatispuré, gräddsås,
lingon och pressgurka

Bakad spetskål med potatispuré och ratatouille

Dessert
Saffranskaka med mascarponekräm  

Torsdag 28/10
Stängt

Fredag 30/10
Stängt


Vecka 44

Stängt


Vecka 45

Måndag 8/11
Stängt

Tisdag 9/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Honungsgriljerade revbensspjäll med äppelmos,
rödkål, steksky och pommes rissolée

Pumpa med parmesan, vita bönor, tomat,
salvia och vitlök

Dessert
Bread pudding med lättvispad grädde

Onsdag 10/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Honungsgriljerade revbensspjäll med äppelmos,
rödkål, steksky och pommes rissolée

Pumpa med parmesan, vita bönor, tomat,
salvia och vitlök

Dessert
Bread pudding med lättvispad grädde

Torsdag 11/11
Stängt

Fredag 12/11
Stängt


Vecka 46

Måndag 15/11
Stängt

Tisdag 16/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Gravad och sotad lax med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärter

Rostad Blomkål med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärtor

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Onsdag 17/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Gravad och sotad lax med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärter

Rostad Blomkål med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärtor

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Torsdag 18/11
Stängt

Fredag 19/11
Stängt


Vecka 47

Måndag 22/11
Stängt

Tisdag 23/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Köttbullar med potatispuré, gräddsås,
lingon och pressgurka

Bakad spetskål med potatispuré och ratatouille

Dessert
Saffranskaka med mascarponekräm 

Onsdag 24/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Köttbullar med potatispuré, gräddsås,
lingon och pressgurka

Bakad spetskål med potatispuré och ratatouille

Dessert
Saffranskaka med mascarponekräm 

Torsdag 25/11
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng

Fredag 26/11
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng


Vecka 48

Måndag 29/11
Stängt

Tisdag 30/11
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Honungsgriljerade revbensspjäll med äppelmos,
rödkål, steksky och pommes rissolée

Pumpa med parmesan, vita bönor, tomat,
salvia och vitlök

Dessert
Bread pudding med lättvispad grädde

Onsdag 1/12
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Honungsgriljerade revbensspjäll med äppelmos,
rödkål, steksky och pommes rissolée


Pumpa med parmesan, vita bönor, tomat,
salvia och vitlök

Dessert
Bread pudding med lättvispad grädde

Torsdag 2/12
Förrätt
Toast med enbärsgravad hjort , pepparrot,
endive och gravad rökt äggula


Svampsoppa med friterad kvibille ädel
och smörbakad rotselleri

Varmrätt
Ångad fisk med örtig vitvinssås, potatis- och ostkroketter,
sotad purjolök och ångad morot

Schnitzel med ansjovissmör, rödvinssås,
pommes risolée och sauterade bönor

Ugnsbakad spetskål med crème på vita bönor,
paprikarelish och rostad persiljerot  

Dessert
Chokladtarte och crème anglais smaksatt med tonkaböna

Vaniljglass med svartvinbärscurd och rostad havre 

Fredag 3/12
Förrätt
Toast med enbärsgravad hjort , pepparrot,
endive och gravad rökt äggula


Svampsoppa med friterad kvibille ädel
och smörbakad rotselleri

Varmrätt
Ångad fisk med örtig vitvinssås, potatis- och ostkroketter,
sotad purjolök och ångad morot

Schnitzel med ansjovissmör, rödvinssås,
pommes risolée och sauterade bönor

Ugnsbakad spetskål med crème på vita bönor,
paprikarelish och rostad persiljerot  

Dessert
Chokladtarte och crème anglais smaksatt med tonkaböna

Vaniljglass med svartvinbärscurd och rostad havre


Vecka 49

Måndag 6/12
Stängt

Tisdag 7/12
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Gravad och sotad lax med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärter

Rostad Blomkål med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärtor

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Onsdag 8/12
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Gravad och sotad lax med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärter

Rostad Blomkål med dillstuvad potatis,
skirat smör och gröna ärtor

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Torsdag 9/12
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng

Fredag 10/12
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng


Vecka 50

Måndag 13/12
Stängt

Tisdag 14/12
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Köttbullar med potatispuré, gräddsås,
lingon och pressgurka

Bakad spetskål med potatispuré och ratatouille

Dessert
Saffranskaka med mascarponekräm 

Onsdag 15/12
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Köttbullar med potatispuré, gräddsås,
lingon och pressgurka

Bakad spetskål med potatispuré och ratatouille

Dessert
Saffranskaka med mascarponekräm 

Torsdag 16/12
Förrätt
Toast med enbärsgravad hjort , pepparrot,
endive och gravad rökt äggula


Svampsoppa med friterad kvibille ädel
och smörbakad rotselleri

Varmrätt
Ångad fisk med örtig vitvinssås, potatis- och ostkroketter,
sotad purjolök och ångad morot

Schnitzel med ansjovissmör, rödvinssås,
pommes risolée och sauterade bönor

Ugnsbakad spetskål med crème på vita bönor,
paprikarelish och rostad persiljerot  

Dessert
Chokladtarte och crème anglais smaksatt med tonkaböna

Vaniljglass med svartvinbärscurd och rostad havre

Fredag 17/12
Stängt


Vecka 51-1

Stängt – Jullov


Vecka 2

Måndag 10/1
Stängt

Tisdag 11/1
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Honungsgriljerade revbensspjäll med äppelmos,
rödkål, steksky och pommes rissolée

Pumpa med parmesan, vita bönor, tomat,
salvia och vitlök

Dessert
Bread pudding med lättvispad grädde

Onsdag 12/1
Förrätt
Sillbuffé

Varmrätt
Honungsgriljerade revbensspjäll med äppelmos,
rödkål, steksky och pommes rissolée

Pumpa med parmesan, vita bönor, tomat,
salvia och vitlök

Dessert
Bread pudding med lättvispad grädde

Torsdag 13/1
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng

Fredag 14/1
Förrätt
Gravlaxtartar på toast med hovmästarsås,
picklad gulbeta och krasse


Blomkålssoppa med krisp, pumpakärnor
och råstekt blomkål

Varmrätt
Panerad fisk med tartarsås, bönor,
krispig kål och potatis


Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon,
skirat smör och ärtor


Svamprisotto på mathavre serveras med
variation på tomater och friterade haricots verts
 

Dessert
Äppelpaj med vaniljsås

Yoghurtglass med halloncoulis och maräng


Vi reserverar oss för ändringar.