Vecka 3

Måndag 17/1
Stängt

Tisdag 18/1
Förrätt
Toast Skagen

Varmrätt
Torsk med vitvinssås och kokt potatis

Pannbiff med löksky och pommes rissolée

Rotselleri med löksky och pommes rissolée

Dessert
Äppeldessert med vaniljsås

Onsdag 19/1
Förrätt
Toast Skagen

Varmrätt
Torsk med vitvinssås och kokt potatis

Pannbiff med löksky och pommes rissolée

Rotselleri med löksky och pommes rissolée

Dessert
Äppeldessert med vaniljsås

Torsdag 20/1
Stängt

Fredag 21/1
Stängt


Vecka 4

Måndag 24/1
Stängt

Tisdag 25/1
Förrätt
Broccolisoppa

Varmrätt
Plattfisk Grenobloise

Pocherad kyckling med vitvinssås och bakad kål

Kål Grenobloise

Dessert
Citronmarängpaj

Onsdag 26/1
Förrätt
Broccolisoppa

Varmrätt
Plattfisk Grenobloise

Pocherad kyckling med vitvinssås och bakad kål

Kål Grenobloise

Dessert
Citronmarängpaj

Torsdag 27/1
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 28/1
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

 


Vecka 5

Måndag 31/1
Stängt

Tisdag 1/2
Förrätt
Västerbottenpaj med sikrom

Varmrätt
Stekt lax med gräddkokt purjolök och kokt potatis

Kalops med rödbetor

Rotfruktskalops med linser

Dessert
Blåbärsdessert med kardemumma och vanilj

Onsdag 2/2
Förrätt
Västerbottenpaj med sikrom

Varmrätt
Stekt lax med gräddkokt purjolök och kokt potatis

Kalops med rödbetor

Rotfruktskalops med linser

Dessert
Blåbärsdessert med kardemumma och vanilj

Torsdag 3/2
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 4/2
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée


Vecka 6

Måndag 7/2
Stängt

Tisdag 8/2
Stängt

Onsdag 9/2
Förrätt
Toast Skagen

Varmrätt
Torsk med vitvinssås och kokt potatis

Pannbiff med löksky och pommes rissolée

Rotselleri med löksky och pommes rissolée

Dessert
Äppeldessert med vaniljsås

Torsdag 10/2
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana

Fredag 11/2
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana


Vecka 7

Måndag 14/2
Stängt

Tisdag 15/2
Förrätt
Broccolisoppa

Varmrätt
Plattfisk Grenobloise

Pocherad kyckling med vitvinssås och bakad kål

Kål Grenobloise

Dessert
Citronmarängpaj

Onsdag 16/2
Förrätt
Broccolisoppa

Varmrätt
Plattfisk Grenobloise

Pocherad kyckling med vitvinssås och bakad kål

Kål Grenobloise

Dessert
Citronmarängpaj

Torsdag 17/2
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana

Fredag 18/2
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana


Vecka 8

Måndag 21/2
Stängt

Tisdag 22/2
Förrätt
Västerbottenpaj med sikrom

Varmrätt
Stekt lax med gräddkokt purjolök och kokt potatis

Kalops med rödbetor

Rotfruktskalops med linser

Dessert
Blåbärsdessert med kardemumma och vanilj

Onsdag 23/2
Förrätt
Västerbottenpaj med sikrom

Varmrätt
Stekt lax med gräddkokt purjolök och kokt potatis

Kalops med rödbetor

Rotfruktskalops med linser

Dessert
Blåbärsdessert med kardemumma och vanilj

Torsdag 24/2
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 25/2
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

 


Vecka 9

Stängt – sportlov


Vecka 10

Måndag 7/3
Stängt

Tisdag 8/3
Förrätt
Broccolisoppa

Varmrätt
Plattfisk Grenobloise

Pocherad kyckling med vitvinssås och bakad kål

Kål Grenobloise

Dessert
Citronmarängpaj

Onsdag 9/3
Förrätt
Broccolisoppa

Varmrätt
Plattfisk Grenobloise

Pocherad kyckling med vitvinssås och bakad kål

Kål Grenobloise

Dessert
Citronmarängpaj

Torsdag 10/3
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 11/3
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

 


Vecka 11

Måndag 14/3
Stängt

Tisdag 15/3
Förrätt
Västerbottenpaj med sikrom

Varmrätt
Stekt lax med gräddkokt purjolök och kokt potatis

Kalops med rödbetor

Rotfruktskalops med linser

Dessert
Blåbärsdessert med kardemumma och vanilj

Onsdag 16/3
Förrätt
Västerbottenpaj med sikrom

Varmrätt
Stekt lax med gräddkokt purjolök och kokt potatis

Kalops med rödbetor

Rotfruktskalops med linser

Dessert
Blåbärsdessert med kardemumma och vanilj

Torsdag 17/3
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana

Fredag 18/3
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana


Vecka 12

Måndag 21/3
Stängt

Tisdag 22/3
Förrätt
Toast Skagen

Varmrätt
Torsk med vitvinssås och kokt potatis

Pannbiff med löksky och pommes rissolée

Rotselleri med löksky och pommes rissolée

Dessert
Äppeldessert med vaniljsås

Onsdag 23/3
Förrätt
Toast Skagen

Varmrätt
Torsk med vitvinssås och kokt potatis

Pannbiff med löksky och pommes rissolée

Rotselleri med löksky och pommes rissolée

Dessert
Äppeldessert med vaniljsås

Torsdag 24/3
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana

Fredag 25/3
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana


Vecka 13

Måndag 28/3
Stängt

Tisdag 29/3
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 30/3
Öppet – meny kommer inom kort

Torsdag 24/3
Stängt

Fredag 25/3
Stängt


Vecka 14

Måndag 4/4
Stängt

Tisdag 5/4
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 6/4
Öppet – meny kommer inom kort

Torsdag 7/4
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 8/4
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée


Vecka 15

Stängt – Påsklov


Vecka 16

Måndag 18/4
Stängt

Tisdag 19/4
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 20/4
Öppet – meny kommer inom kort

Torsdag 21/4
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 22/4
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée


Vecka 17

Måndag 25/4
Stängt

Tisdag 26/4
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 27/4
Stängt

Torsdag 28/4
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana

Fredag 29/4
Stängt


Vecka 18

Måndag 2/5
Stängt

Tisdag 3/5
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 20/4
Stängt

Torsdag 21/4
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana

Fredag 22/4
Stängt


Vecka 19

Måndag 9/5
Stängt

Tisdag 10/5
Stängt

Onsdag 11/5
Öppet – meny kommer inom kort

Torsdag 12/5
 Stängt

Fredag 13/5
Förrätt
Sallad nicoise

Ankrillette med apelsin, grönpeppar
på blandad sallad samt rädisor

Varmrätt
Flundra meuniére med kapris, dill, rödbeta,
brynt smör och kokt potatis

Kokt kalvbog med sötsur örtsås, gulbetor, lök,
spetskål och potatisstomp

Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Persikosorbet med hallon

Crema Catalana


Vecka 20

Måndag 16/5
Stängt

Tisdag 17/5
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 18/5
Öppet – meny kommer inom kort

Torsdag 19/5
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée

Fredag 20/5
Förrätt
Varmrökt lax med sauce verte, endive och pickles

Melon och fetaostsallad 

Varmrätt
Ångad vit fisk med pepparrot, hollandaise,
svartrot, gräslök, tångkaviar

Steak minute med gröna bönor,
kryddsmör och pommes stripes


Vegetarisk hemgjord pasta

Dessert
Sticky toffee pudding med vaniljglass

Crème brûlée


Vecka 21

Måndag 23/5
Stängt

Tisdag 24/5
Öppet – meny kommer inom kort

Onsdag 25/5
Öppet – meny kommer inom kort

Torsdag 26/5
Stängt

Fredag 27/5
Stängt


Vecka 22

Vi stänger för terminen och önskar en trevlig sommar samt välkomnar er i höst till våra nya lokaler i Campus Södermalm, Tullgårdsgatan 12


Vi reserverar oss för ändringar.