Vi vill först och främst ge ett stort tack för att ni tar emot våra elever för APL! Det betyder mycket för oss att ni tar emot de då ni kommer kunna erbjuda värdefulla erfarenheter och upplevelser på er praktikplats.
Här har vi samlat de dokument som gäller under praktikperioden
Förbered dig gärna genom att läsa igenom vår egna handledarguide innan ni tar emot eleverna, den finner du i en pdf fil här:
Vill du läsa mer kan du även gå in på skolverkets sida för mer förberedelse.
Ni kan också skriva ut elevkompendiet med plats för elevens kontaktuppgifter:
Elevkompendium Bageri och Konditori
Vid avslutad APL-period ska ni fylla i ett bedömningsformuläret här nedan för respektive årskurs. Ni klickar på länken och fyller i, gärna tillsammans med eleven.
Restaurang Årskurs 3 (English version)
Bageri och Konditori Årskurs 3
Har du frågor eller funderingar kan du kontakta APL-ansvarig
Kristina Holmsen
kristina.holmsen@restaurangskolan.se
Telefon: 08- 429 24 40