Internationella Hotell- och Restaurangskolan

APL för handledare

Vi vill först och främst ge ett stort tack för att ni tar emot våra elever för APL! Det betyder mycket för oss att ni tar emot de då ni kommer kunna erbjuda värdefulla erfarenheter och upplevelser på er praktikplats. 

Här har vi samlat de dokument som gäller under praktikperioden

Förbered dig gärna genom att läsa igenom vår egna handledarguide innan ni tar emot eleverna, den finner du i en pdf fil här: 

Handledarguiden

Vill du läsa mer kan du även gå in på skolverkets sida för mer förberedelse. 

Elevernas arbetsmiljö vid APL

Ni kan också skriva ut elevkompendiet med plats för elevens kontaktuppgifter:

Elevkompendium Restaurang

Elevkompendium Hotell

Elevkompendium Bageri och Konditori

 

Vid avslutad APL-period ska ni fylla i ett bedömningsformuläret här nedan för respektive årskurs. Ni klickar på länken och fyller i, gärna tillsammans med eleven. 

Restaurang Årskurs 3

Restaurang Årskurs 3 (English version)

Restaurang Årskurs 2

Hotell Årskurs 3

Hotell Årskurs 2

Hotell Årskurs 1

Bageri och Konditori Årskurs 3

 

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta APL-ansvarig

Kristina Holmsen

kristina.holmsen@restaurangskolan.se 

Telefon: 08- 429 24 40

@stockholmsrestaurangskola